Imprimir Fundació privada Antoni Tàpies
www.fundaciotapies.org
Aragí 255, 08007 Barcelona (Espanya)
museu@ftapies.com

Tractament de Dades de Caràcter Personal

A la Fundació estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impideixen la pèrdua i manipulació de les dades o accesos no autoritzats.

 Les vostres dades obtingudes a través d’aquest web són absolutament confidencials i formaran part d'un fitxer informatitzat de dades propietat de la Fundació Antoni Tàpies

El tractament d’aquestes dades està destinat exclusivament a la comunicació de les activitats pròpies de la Fundació. Les dades no seran cedides a tercers en cap cas sense un consentiment previ explícit vostre.


Les dades personals es conservaran durant el termini de sis (6) anys de conformitat amb la normativa comptable vigent i, si s’escau, durant deu (10) segons la normativa de prevenció de blanqueig de capitals. 


En qualsevol moment podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancelació i, en el seu cas, manifestar el seu desig de NO rebre cap tipu de publicitat. Per això, vosté pot:

-enviar una comunicació escrita a la Fundació (ref RGPD), adjuntant una fotocòpia del seu DNI.

-o bé enviar un mail amb l'assumpte RGPD e indicant en el seu missatge el seu nom, cognoms i número de client amb la frase NO VULL REBRE PUBLICITAT DE LA FUNDACIÓ.

Si necessita qualsevol ajuda en aquest sentit, si-us-plau, no dubti en contactar amb nosaltres. El nostre desig és servir-te com et mereixes i fer que la teva visita sigui el més agradable possible.

RGPD: Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016. Més informació a Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).