Fundació privada Antoni Tàpies
www.fundaciotapies.org
Aragí 255, 08007 Barcelona (Espanya)
museu@ftapies.com

Tractament de Dades de Caràcter Personal

A la Fundació estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impideixen la pèrdua i manipulació de les dades o accesos no autoritzats.

En cumpliment d'allò disposat en la Lleu 15/1.999, del 13 de decembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem de què les dades que ens proporcionis a través de l'ordre de comanda i/o subscripció a las newsletters del domini, seran imcorporats a una base de dades propietat de la Fundació, amb la finalitat de poder gestionar la sol.licitud de les comandes i el seu cobrament, així com per poder fer-li arribar informació sobre productes i serveis comercialitzats per la Fundació.

El seu consetiment per rebre infomació sobre els productes comercialitzats per la Fundació s'entendrà de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les seves dades a la Fundació. Aquests enviaments publicitaris podran realitzar-se èr qualsevol medi. Et comuniquem que les adesde que ens facilitis no seran cedits en cap cas a empreses anunciants.

Llevat que específicament es digui en contrari, es considerarà necessari completar totes les dades demanades en els formularis que trobaràs en aquesta web. En el cas de no donar totes les dades necessàries, la Fundació podrà, depenent del cas, no cursar la seva comanda.

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancelació i, en el seu cas, manifestar el seu desig de NO rebre cap tipu de publicitat. Per això, vosté pot:

-enviar una comunicació escrita a la Fundació (ref LOPD), adjuntant una fotocòpia del seu DNI.

-o bé enviar un mail amb l'assumpte LOPD e indicant en el seu missatge el seu nom, cognoms i número de client amb la frase NO VULL REBRE PUBLICITAT DE LA FUNDACIÓ.

Si necessita qualsevol ajuda en aquest sentit, si-us-plau, no dubti en contactar amb nosaltres. El nostre desig és servir-te com et mereixes i fer que la teva visita sigui el més agradable possible.